Informații pentru părinți

Informații pentru părinți


HRANĂ

AVANGARDE KIDS acordă o importanţă mărită alimentației sănătoase oferindu-le copiilor o varietate de mâncăruri şi gusturi special alese, învățându-i, de asemenea, pe cei mici care sunt cele mai bune alegeri alimentare pentru o viață cat mai sănătoasă.

Masa este servită in sistem catering după un meniu variat şi echilibrat, potrivit copiilor cu vârsta de peste 2 ani.

ALTELE

• Avangarde Kids va comunica părinților pe email meniul săptămânal, evaluările individuale ale copiilor, precum şi orice alte informații necesare.
• Pentru înscrierea copilului dumneavoastră la grădiniță vă invităm la o întâlnire pentru a ne cunoaște şi a stabili împreună dacă este cea mai bună opțiune pentru copil.
• Dosarul de înscriere va cuprinde: formular de înscriere (se poate completa online – click AICI), copie certificat de naștere, copie CI ale părinților/tutorelui legal, contract educațional şi taxa lunară.
• Părinții care doresc diversificarea programului copilului, dar şi aprofundarea unor activități deja incluse în program, ne pot propune şi vom analiza împreună posibilitatea implementării acestora.
• Opțiunea pentru cursurile neincluse în program se face semestrial, când se va comunica şi oferta financiară pentru acestea.